martes, 24 de enero de 2012

Informació política del coordinador comarcal d´euia de la Conca de Barberà





1Punt 
Violència de genere

Aquesta setmana passada la comarca de la Conca de Barberà ha estat noticia malauradament per la lacra feixista de la violència domestica al ser assassinada una noia de 33 anys i veïna de la localitat de Santa Coloma de Queralt a mans de la seva parella sentimental. Des de Euia de la Conca de Barberà volem donar , el condol públic a familiars, amics, coneguts i veïns de la víctima. De la mateixa manera agraïm les mostres de rebuig que van tindre lloc aquest diumenge a Santa Coloma de Queralt per condemnar aquest fet. Des de Euia de la Conca de Barberà condemnem i domem el màxim suport aquestes manifestacions en repudia d'aquesta lacra de la nostra societat. PROU VIOLÈNCIA A LES DONES.

2 Punt
Retallades

EUIA de la Conca de Barberà dona suport a la Manifestació convocada per la Plataforma Prou retallades! i el Fòrum Social Català: ‘No a la dictadura financera. Aturem les retallades’

  
La plataforma Prou Retallades!, que agrupa a 200 entitats, entre elles els sindicats CC OO i UGT, convoca una nova manifestació en protesta contra les mesures d'austeritat de les Administracions públiques i en defensa dels serveis públics, sota el lema: No a la dictadura financera. Aturem les retallades'. L'altre convocant és el Fòrum Social Català (FSCat), que ens recorda que entre els dies 25 i 29 de gener d'enguany se celebrarà a la ciutat suïssa de Davos el Fòrum Econòmic Mundial anual, on es reuneixen els líders polítics i financers i d'organismes internacionals per discutir el rumb de l’economia mundial. 

El FSCat vol denunciar que aquest sistema afavoreix a uns pocs i condemna a la majoria cada cop a pitjors condicions de vida i de treball. Una mobilització de protesta contra el Fòrum Econòmic Mundial de Davos i els efectes que en allò local tenen les decisions que es prenen ens aquests espais.

 Barcelona, 17:00 hores  Plaça Catalunya 

Girona. 12 hores. Plaça de la Independència.

Lleida. 17.30 hores. Plaça Ricard Vinyes.

Tarragona, 17.30 hores. Estàtua dels Despullats.

 El dia 28 tots i totes a 
Tarragona

David Flor i Sánchez
Coordinador Comarcal d´euia de la Conca de Barberá i de l´assemblea de Montblanc

No hay comentarios:

Publicar un comentario